Wandelgroep “Lekker Bezig!”

 

Samen bewegen is leuker dan alleen. Tijdens een wandeling is het fijn kletsen. Je kunt elkaar aanmoedigen, op ideeën brengen. Samen met anderen geef je minder snel op, het geeft je (extra) motivatie en je werkt daarnaast ook nog aan je gezondheid en aan je conditie!
In navolging van de workshops Mindful Wandelen die Topaas Coaching voor het gezondheidsproject “Lekker Bezig!” heeft georganiseerd, komt er nu een vervolg: De “Lekker Bezig!”-wandelgroepen. Op 5 woensdagmiddagen en op 5 zaterdagochtenden kun je onder begeleiding van Agnes Snelooper van Topaas Coaching op pad gaan. In deze 5 weken hopen we op een groep  die zelfstandig blijft doorgaan. Een wandelgroep die elkaar wekelijks opzoekt om in de prachtige omgeving van Zelhem te gaan wandelen.

Deelname aan deze 5 weekse is gratis, wel graag de intentie om ook na deze 5 weken te blijven wandelen met de groep. Enthousiast geworden? Dan wordt het tijd om je op te geven!
Klik hier  en geef je online op of telefonisch via 06-28 77 30 74.

De eerste bijeenkomst is op woensdagmiddag 3 oktober om 13.30 uur of voor de zaterdaggroep 6 oktober om 10.00 uur. De bijeenkomsten duren steeds zo’n 1,5 uur. Verzamelen bij het TOP punt op het Stationsplein in Zelhem.

Data woensdagen: 3 oktober, 10 oktober, 17 oktober, 24 oktober en 31 oktober. Start 13.30 uur

Data zaterdagen: 6 oktober, 13 oktober, 27 oktober, 3 november, 10 november. Start 10.00 uur.
20 oktober vervalt i.v.m. herfstvakantie.

P.S. ken je iemand die hier ook graag aan mee wil doen, kom dan gezellig samen!