Wij zijn Lekker Bezig!

Coop Zelhem ()
Supermarkt

Ook Coop houdt zich bezig met gezonde en verantwoorde voeding wat een bijdrage kan leveren aan een gezonde(re) levensstijl.
In de winkels vindt u diverse producten die bij een uitgebalanceerde maaltijd gebruikt kunnen worden.
Bij Coop vindt u wekelijks een heerlijk en gezond recept in de folder.
Dit maakt de keuze voor u als klant misschien iets makkelijker en gaat gecombineerd met leuke aanbiedingen.
Uiteraard is het belangrijk om naast gezonde voeding ook genoeg te bewegen en op die manier lekker fit te blijven.
Graag zien wij u in onze winkel en ontdek ons uitgebreide assortiment.
Team Coop Zelhem


Anne Klein Nijenhuis (1991)
Is als diëtist enthousiast over Lekker Bezig!

"Ik vind Lekker Bezig een goed initiatief. Er wordt op een leuke en laagdrempelige manier gewerkt om iedereen een stukje gezonder te maken. Als diëtist draag ik daar graag aan bij. Voeding is namelijk een belangrijk onderdeel in het werken aan een gezonde leefstijl. Het is soms moeilijk om een balans te vinden, hierbij kan een diëtist helpen. Daarnaast is er tegenwoordig zoveel in de media over voeding. Ik merk dat mensen soms niet goed weten wat nu werkelijk ‘gezond’ is. Met de recepten in Contact hoop ik mensen variatie te geven. Soms kom je in een vast ‘kookpatroon’, waarbij variatie ontbreekt. Daarnaast wil ik laten zien hoe je een maaltijd gezond kunt opstellen. Ik hou bij de recepten rekening met de verhoudingen aardappels/pasta/rijst, vlees/vis en groenten en ze voldoen aan de richtlijnen van de schijf van vijf."


Ilse (1980)
Kookt gezonde maaltijden met vrienden

"Het begon klein: met een bevriend stel kookten we om de twee weken voor elkaar. Gewoon voor de gezelligheid. Maar we werden steeds fanatieker en verdiepten ons in verantwoorde producten. Inmiddels zijn ook andere vrienden aangeschoven en dagen we elkaar elke keer uit om iets lekkers én gezonds op tafel te zetten."


Anja (1975)
Doet aan ontspanningsyoga

"Ik was altijd druk en vaak moe. Dan kwam ik laat thuis uit m'n werk en maakte snel wat eten klaar. Ik ging voor het gemak en dat was niet altijd de meest gezonde keuze. Ik zat in een cirkeltje. Mijn buurvrouw vertelde me over haar yogaklasje. Ik ben een keer meegegaan en nooit meer weggegaan. Het geeft me zoveel ontspanning en rust. Het zorgt ervoor dat ik de drukte van alledag beter aan kan. Én ik neem weer de moeite om goed voor mezelf."


Ria (1961)
Doet mee aan de Afvalrace

Mijn kleding paste niet meer en ik voelde me niet prettig, wat nu? Afvallen. Maar hoe? Ik kwam via via bij de Afvalrace van Aerofitt en dat hielp me enorm. De begeleiding is super! Voor mij is afvallen nog nooit zo makkelijk en smakelijk geweest. Ik kon normaal eten en had geen honger. Ik ben nu tien weken verder, 7.5 kilo lichter en ik zit zonder al te veel moeite nu al op mijn streefgewicht!