Wij zijn Lekker Bezig!

Ilse (1980)
Kookt gezonde maaltijden met vrienden

"Het begon klein: met een bevriend stel kookten we om de twee weken voor elkaar. Gewoon voor de gezelligheid. Maar we werden steeds fanatieker en verdiepten ons in verantwoorde producten. Inmiddels zijn ook andere vrienden aangeschoven en dagen we elkaar elke keer uit om iets lekkers én gezonds op tafel te zetten."


Anja (1975)
Doet aan ontspanningsyoga

"Ik was altijd druk en vaak moe. Dan kwam ik laat thuis uit m'n werk en maakte snel wat eten klaar. Ik ging voor het gemak en dat was niet altijd de meest gezonde keuze. Ik zat in een cirkeltje. Mijn buurvrouw vertelde me over haar yogaklasje. Ik ben een keer meegegaan en nooit meer weggegaan. Het geeft me zoveel ontspanning en rust. Het zorgt ervoor dat ik de drukte van alledag beter aan kan. Én ik neem weer de moeite om goed voor mezelf."


Ria (1961)
Doet mee aan de Afvalrace

Mijn kleding paste niet meer en ik voelde me niet prettig, wat nu? Afvallen. Maar hoe? Ik kwam via via bij de Afvalrace van Aerofitt en dat hielp me enorm. De begeleiding is super! Voor mij is afvallen nog nooit zo makkelijk en smakelijk geweest. Ik kon normaal eten en had geen honger. Ik ben nu tien weken verder, 7.5 kilo lichter en ik zit zonder al te veel moeite nu al op mijn streefgewicht!